Dr. Maxim Radu Aurel

Sibiu, Hyperclinica MedLife Polisano Sibiu

UROLOGIA -NOUTATEA CLINICII LAURUS MEDICAL DEVA

Urologia este specialitatea care se ocupa de depistarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte ale aparatului urinar la barbat si femeie (rinichi, uretere, vezica urinara, uretra), precum si ale aparatului genital masculin (testicul, epididim, penis, prostata, vezicule seminale, ducte deferente).
Consultul urologic presupune o anamneza aprofundata (discutia cu pacientul), urmata de examinarea clinica a aparatului urinar sau a celui genital masculin. Urologia este strans legata de alte domenii medicale: andrologie, nefrologie, ginecologie,dermatologie si oncologie. Consultul urologic poate fi completat acolo unde este nevoie de investigatii ecografice ale tractului urogenital care pot fi oferite cu ocazia aceluiasi consult.
Incepand din acest an in cadrul clinicii noastre de la Deva consultatiile urologice sunt realizate de Dr Maxim Radu, medic specialist urolog si doctorand in stiinte medicale in cadrul unei echipe de profesionisti conduse de Prof.Dr. Ioan Coman, prorector didactic al Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu“ Cluj-Napoca. Prin nivelul inalt de pregatire profesionala continua si prin dotarea la standarde europene a Spitalului Municipal Cluj-Napoca si a Clinicii Endoplus se ofera pacientilor cu probleme urologice depistate la consultatie in Clinica Laurus Deva o oportunitate deosebita in continuarea tratamentului unei game largi a patologiei urologice.