Dr. Alina Nicoleta Marin

Medicină de familie Bucuresti,
Medicover - Clinica Unirii

Dr. Alina Nicoleta Marin

Medicină de familie

Bucuresti, Medicover - Clinica Unirii


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Medicină de familie

Opiniile pacienților

Scrisă la 06.09.2016
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Enterocolita acuta
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 27
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15 minute
Doamna doctor Marin Alina Nicoleta nu ar trebui sa presteze servicii medicale! Astazi (06.09.2016) am fost la Spitalul Medicover din Baneasa deoarece logodnicul meu nu se simtea bine. Ni s-a spus sa asteptam pe sala pana vom fi chemati de doctor, ceea ce am si facut timp de 15 minute. Mentionez ca era vorba de o urgenta.
In cele din urma asistenta l-a chemat pe logodnicul meu in cabinet, altul decat cel unde ni s-a spus sa asteptam. Deoarece nu se simtea bine am dorit sa fiu si eu prezenta in cabinet. Asistenta mi-a explicat ca trebuie sa astept afara si ca dansa decat il va monitoriza, urmand sa fie preluat de doctorul care urmeaza sa intre in tura peste 45 de minute deoarece doctorita care este acum pe tura nu va mai prelua pacienti M-am conformat si am asteptat pe sala.
Peste ceva timp pacientul care era in cabinetul unde trebuia sa intram a iesit. Am realizat ca, cabinetele sunt interconectate dupa ce doamna doctor a iesit din cabinetul unde se afla logodnicul meu (pana la urma l-a consultat desi dupa cate mi-a relatat acesta asistenta a facut toate investigatiile). S-a dus la receptie iar cand s-a intors m-a poftit in cabinet. Am intrat, am luat loc si a inceput o conversatie, desi termenul mai corect ar fi monolog din partea dansei. Se pare ca doamna doctor a fost foarte deranjata ca am dorit sa fiu prezenta in cabinet. A inceput sa tipe si sa ma interogheze. A spus ca dansa a dat dispozitia ca eu sa astept pe sala si m-a intrebat in ce calitate sunt acolo. I-am explicat ca pacientul este logodnicul meu iar dansa a spus ca este acelasi lucru cu o persoana de pe strada. A facut referire si la varsta mea, desi nu o cunostea si s-a comportat foarte urat crezand ca sunt vreo pustoaica (intradevar ma ajuta si genetica). M-a intrebat cum ma numesc, si i-am spus numele meu, chiar l-am repetat deoarece nu a inteles de prima data, a notat pe o foaie si mi-a comunicat ca va imi va face o plangere. Petru ce, nu stiu. Mentionez ca nu am ridicat tonul, nu am jignit-o, nu am fost violenta fizic sau verbal in nici un fel. In acel moment eu efectiv eram socata de comportamentul acestei doamne, daca o pot numi asa. Am tacut si am ascultat-o in speranta ca se va calma. Acest lucru nu s-a intamplat, din contra, probabil tacerea mea a deranjat-o si mai mult, deoarece a spus ca nu ii place atitudinea mea si o privesc de sus. Din nou, nu am raspuns, moment in care dansa mi-a solicitat sa ma legitimez cu buletinul. Am refuzat politicos deoarece cred ca un spital nu este o sectie de politie. Doamna doctor a recurs la intimidari spunandu-mi ca dansa raspunde de tot spitalul, a refuzat sa imi comunice numele sau si sa imi dea informatii despre starea de sanatate a pacientului. M-a poftit afara din cabinet si am iesit pe sala fara sa comentez. Apoi, pe sala, a chemat paza pentru a ma scoate din incinta spitalului si a spus bodyguardului sa ma evacueze deoarece „domnisoara este frustrata si are probleme”. Am iesit din spital fara comentarii sau fara sa fac vreo scena.
Numele dansei l-am aflat de la receptie si din reteta logodnicului meu (parafa).
Nu pot sa cred ca intr-un spital privat din Romania se poate intampla asa ceva. Am fost umilita si jignita pe nedrept. Mi s-a luat dreptul de a avea informatii privind starea de sanatate a logodnicului meu. In opinia mea doamna doctor Marin Alina Nicoleta ar fi trebuit sa acorde timpul dedicat „discutiei” cu mine tratarii pacientului.
Aceasta experienta imi zdruncina puternic increderea pe care o avea in sistemul medical privat, sistem in care platesti pentru a beneficia de servicii superioare. Consider ca si medicii ar trebui sa efectueze controale psihologice periodice pentru a nu mai da nastere unor astfel de episoade.
Mentionez ca am descris situatia amanuntit pentru a nu lasa loc de interpretari. Am scris aceste randuri in speranta ca vor fi luate masurile necesare astfel in cat sa nu mai existe persoane puse in aceasta ipostaza.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Medicină de familie

Dr. Azalia Ananda Marinchescu Bucuresti, Medicover - Clinica Victoria
Dr. Victoria Neacsu Bucuresti, C.M.I. Dr. Neacsu Victoria
Dr. Valentina Ruxandra Moroti Constantinescu Bucuresti, Institutul de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș"
Dr. Razvan-Constantin Ungureanu Bucuresti, Institutul Național pentru Medicină Complementară și Alternativă "Prof. Dr. Florin Bratilă" (INMCA)
Dr. Catalina Daniela Puscasu Bucuresti, Centrul Medical Regina Maria - Sun Plaza
Dr. Rodica Ileana Apostol Bucuresti, Medicover - Clinica Pediatrie