Dr. Gabriela Smira

Medicină internă Bucuresti,
Institutul Clinic Fundeni

Dr. Gabriela Smira

Medicină internă

Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Medicină internă

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1.00)
(1.00)
(3.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 14.02.2023
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(1)
(1)
(3)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Ciroza hepatica - carcinom hepatic
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 68
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Chiar și 9 h
Un doctor care lasă mult de dorit, nu neapărat, din punct de vedere, tehnic, cat din lipsa comunicării cu pacientul sau aparținătorii. Rar am văzut așa ceva . Mama mea a ajuns pentru o puncție hepatica la aceasta doctora. După puncție, am primit rezultatul, carcinom hepatic, rezultat pe care am vrut să îl discut cu aceasta doctora că să știu ce înseamnă, la ce sa ne așteptăm, stadiul bolii, ce trebuie sa facem, etc. O chestie care nu dura nici 5 minute telefonic, pentru că nu așteptam să îmi explice procese biochimice din organism. M-a expediat rapid: "da, bineînțeles, că este cancer!" Greu, greu, foarte greu, răspunde. Răspunde mereu grăbită, sms-uri foarte scurte cu prescurtări, ca să scape sau nu îți răspunde. Am incercat să obțin alt tratament de la ea, in ianuarie 2023, după ce mama a început să se simtă rau, dar nici azi nu mi-a răspuns. Menționez că noi nu i-am dat niciun ban, dar după 10 h de așteptat în fața unui cabinet, nu cred că era cazul. Consider că sunt deja plătiți pentru ceea ce fac.
Drept dovadă, familia noastră nu a știut că mama este in stadiu 4 și am aflat abia când am internat-o la spital buzău și nu s-a mai putut face nimic (adică la nici 2 luni după contactul cu aceasta doctora). Am apelat în ultima fază, la alti medici (iob și fundeni), care nu aveau nicio legătură cu cazul, dar m-au ajutat benevol, că să îmi explice exact despre ce este vorba în baza tuturor analizelor făcute în decembrie 2022 la Fundeni și ce am mai avut extra. Mai corect era, daca considera, că nu face fata cu pacienții să fi spus: nu pot sa va preiau, am mulți pacienți, duceti-va la x doctor sau unde vreți. Cred că la S****or unde mai si lucrează, nu are acest gen de atitudine, pentru că la privat nu e ca la stat, dar la stat nu te trage nimeni la răspundere.
Consider că un medic este dator, pe langa analize, operații, chestii tehnice, să aibă o atitudine/comunicare clară si corecta cu pacientul atât timp cât este in evidenta lui, aspect care lipsește cu desăvârșire acestei doctorite. In concluzie: eu nu as recomanda-o nimanui și mare atenție când vă alegeți medicii curanți.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Medicină internă

Conf. Dr. Gabriel Constantinescu Bucuresti, Spitalul Clinic Sanador
Dr. Ionel Copaci Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni
Dr. Radu Bogdan Mateescu Bucuresti, Centrul Medical Mediclass
Dr. Anca Muresan Bucuresti, C.M.I. Dr. Muresan Anca
Dr. Georgeta Dumitrescu Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon" București
Dr. Alecse Valerian Ditoiu Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni