Dr. Sidonia Sandulescu

Obstetrică - ginecologie

  • 5/5 (4 păreri și recenzii)


Reputație

Accesibilitate100.00%
Comunicare100.00%
Acuratețe100.00%
Recomandare100.00%

Recenzi și păreri ale pacienților

Accesibilitate100%
Comunicare100%
Acuratețe100%
Recomandare100%
Zamfir
04.07.2024

Boala/Afectiunea tratată: Doua sarcini și controale de rutină

Vârsta la care a avut loc tratamentul: 24 de ani pana in prezent, 30 de ani

Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 15 min

 

Doamna doctor, pentru mine si familia mea a fost si rămâne un exemplu de umanitate, deschisa, altruistă, blândă, dedicată, numai cuvinte de laudă am pentru dumneaei!!
O iubim!

Maria
27.03.2024

Boala/Afectiunea tratată: Sopc

Vârsta la care a avut loc tratamentul: 23

Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 30 minute

 

Nu recomand deloc medic Sidonia Sandulescu! Am fost la ea cu istoricul meu medical pe partea de ginecologie, cu o atitudine superioara, pe un ton agresiv, mi a spus ca aici nu suntem la piata si pe ea nu o intereseaza la ce medici am fost eu! Din start ati pierdut relatia medic-pacient, consultatia a decurs pe graba, superficial. Tin sa mentionez ca si eu sunt lucrez in domeniul medical si stiu foarte bine cum trebuie sa decurga o consultație. Este trist ca din dorinta de a face cat mai multi bani v ati pierdut profesionalismul si empatia fata de pacient! Jalnic doctor, n am sa mai calc la acest doctor. Noroc ca este plin de medici ginecologi, mai trist ca pe cei cu adevarat buni si care isi iubesc meseria ii gasim foarte rar.

Accesibilitate100%
Comunicare100%
Acuratețe100%
Recomandare100%
Vasiliu
04.12.2023

Boala/Afectiunea tratată: Sarcina

Vârsta la care a avut loc tratamentul: 35

Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Foarte putin

 

Doamna doctor este un profesionist desavarsit cat si o persoana deosebita. A fost alaturi de noi pe parcursul sarcinii, reusind cu sustinere a dansei sa depasesc momentele critice sa duc sarcina la termen si sa nasc un copil sanatos. Doamna doctor ne-a fost alaturi si dupa nastere , cand am avut probleme cu alaptarea si ne-a indrumat carte o doamna consultant in alaptare care ne-a ajutat sa rezolvam aceasta problema. Vasiliu Angela

Accesibilitate100%
Comunicare100%
Acuratețe100%
Recomandare100%
Alexandra
22.01.2023

Boala/Afectiunea tratată: Sarcina

Vârsta la care a avut loc tratamentul: 32

Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: Mic

 

Rar mi-a fost dat să întâlnesc un OM la fel de dedicat doamnei doctor! Îi vom fi veșnic recunoscători pentru căldura cu care ne-a ajutat să depășim hopurile întâlnite în cele 9 luni de sarcină. În sala de nașteri am simțit afecțiune și profesionalism în același timp, a fost ca și cum dumneaei îmi era o soră mai mare care îmi aducea pe lume puiul… Doamna doctor Sandulescu face realmente parte din familia noastră. Vă mulțumesc și vă prețuiesc nespus!

Alți doctori cu specializarea Obstetrică - ginecologie