Dr. Traian Grozescu

Genetică medicală Bucuresti,
Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București

Dr. Traian Grozescu

Genetică medicală

Bucuresti, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Titlu Universitar: Asistent Universitar

Specializare: Genetică medicală

Anul absolvirii: 2001

Competențe:
Cercetare: Terapie genica in cadrul Institutului de Genetica Umana al Universitatii Aarhus, Danemarca (bursier al Conferintei Rectorilor Danezi)

Master in Consiliere Genetica, UBB Cluj-Napoca in colaborare cu UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, Catedra de Genetica Medicala

Doctorand (in ultimul an, inceput in octombrie 2010, in sistemul de pregatire cu taxa, din pacate, in lipsa locurilor subventionate) la UMF Carol Davila, Bucuresti, sub indrumarea Acad.Prof.Dr.Mihai Isvoranu, cu tema \"Genetica: Actualitati si perspective in screening-ul, diagnosticul si tratamentul Cancerului de Prostata\"

Numeroase participari la comferinte si simpozioane interne si internationale din varii domenii: medicina moleculara, medicina interna, oncologie, pediatrie, medicina de urgenta, medicina de familie.

Membru al Societatii Europene de Reproducere Asistata, al Societatii Romane de Anestezie si Terapie Intensiva.

Lucrari publicate in Danemarca legate de vectori adeno si mai ales retrovirali si procedee de clonare genica, cu utilizare clinica in patologia umana.

1 an rezidentiat (2007) la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti \"Floreasca-SMURD\", cu pregatire in medicina dezastrelor, politraume, abuz de droguri, anestezie (sala de operatii) si terapie intensiva.

Alți doctori cu specializarea Genetică medicală

Dr. Cristina-Crenguta Albu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București
Dr. Vasilica Plaiasu Bucuresti, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului "Alessandrescu-Rusescu" București
Dr. Cerasela Nicolicea Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București
Dr. Radu Ioan Ursu Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan" București
Dr. Florina Nedelea Bucuresti, Spitalul Clinic Filantropia București
Dr. Paula Gratiela Chelu Bucuresti, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Domeniul Patologiei și Științelor Biomedicale "Victor Babeș"