Psih. Cozma Elena

Psihologie

Bucuresti, C.I.P. Psih. Elena Cozma

Curs practic de psihoterapie A-Z - Practica psihologica 20.02.2013

PRACTICA PSIHOLOGICA-stagiu nou-PSIHOTERAPIE, KIT practica grupEFICIENT-20.02.2013 (accesibil si online)
Modulul 2 (independent de modulul 1)


Informatii complete Modulul 1+Modulul 2: http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php


- Curs practic de psihoterapie A-Z - Practica psihologica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi - incepe miercuri, 20.02.2013, orele 17.00 -21.30

Cabinetul de psihologie organizeaza module de practica pentru studenti, masteranzi la psihologie si absolventi, specialitatea Psihoterapie, Consiliere psihologica.
Participarea la programele de practica ofera posibilitatea invatarii ABC-ului psihoterapiei/consilierii psihologice direct in cabinetul terapeutului.
Se vor dobandi cunostinte practice si teoretice de abordare a cazurilor de :
- dependente (de substante, jocuri, persoane, sex etc.) ;
- depresie ;
- anxietate (atacuri de panica, fobii, obsesii/compulsii) ;
- psihosexologie ;
- probleme relationale si de cuplu;
- tulburari alimentare (anorexie, bulimie) ;
- abordare copii ;
- diverse dificultati in sfera psihologica.

Modulul este format din 30 ore, cate 5 ore x 6 intalniri, in fiecare joi dupa-amiaza (17.00-21.30). La fiecare intalnire se vor aborda teme diferite, astfel incat studentii care vor sa se alature grupului o pot face in orice stadiu al modulului.

Structura modulului 2 :

Sesiunea 1 : a) Elemente de baza in psihoterapie/consiliere psihologica ; Abordarea clientilor/pacientilor de la prima pana la ultima sedinta. Exercitii practice pentru insusirea tehnicilor specifice.

Sesiunea 2: a) Tehnici din Hipnoza clinica si terapie ericksoniana ; Demostratii hipnoterapie ; Aplicabilitatea hipnozei in psihoterapie. Autohipnoza ; b) Terapia durerii.

Sesiunea 3 : a) Terapia depresiei. Aplicatii practice in terapia depresiei ; Studii de caz. b) Confuzia de identitate sexuala ; Homosexualitate. Studii de caz.

Sesiunea 4 : a) Tulburarile de dinamica sexuala (psihosexologie). Studii de caz; b) Terapia de cuplu, terapie de familie. Aplicatii practice. Studii de caz.

Sesiunea 5 : a) Tehnici psihodramatice - Demonstratii practice ; Exemplificare ora de dezvoltare personala ; Jocuri de grup, de autocunoastere.

Sesiunea 6 : a) Abordarea dependentelor. Studii de caz. Aplicatii practice. b) Abordarea timiditatii, sporirea increderii in sine. Studii de caz.
Costul : 240 lei/modul (40 lei/sedinta) sau reducere pentru tine si un coleg adus de tine (180 lei/modul pentru ambii - 30 lei/sedinta).

Beneficii:

- Participantii vor primi certificate de participare, indrumari pentru realizarea caietului de practica si a lucrarii de licenta, calificative si adeverinte cu numarul de ore necesare pentru practica obligatorie.
- Vi se ofera mapa cu materiale utile pentru fiecare subiect abordat si la cerere in format electronic.
- Se vor explora tehnici din diverse psihoterapii (tehnici psihanalitice, din terapiile scurte, psihosexologie, hipnoza clinica etc.), oferindu-le studentilor posibilitatea de a descoperi singuri catre ce formare sa se indrepte.
- Daca vii cu un coleg, amandoi beneficiati de reducere (180 lei/modul).
- puteti participa doar la subiectele de interes.
- Puteti plati esalonat : 40 lei/5h (30 lei/5h cu reducere).
- Coffe break-uri .

- Accesibil si online.
Locatia : Cabinet individual de psihologie, Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69,
sc.A, et.2, ap.5, interfon 5 (zona Hotel Marriott - Palatul Parlamentului).
Coordonator : Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Formare, cursuri si specializari in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, Psihoterapii de familie, Teste proiective. Despre coordonator: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Pentru persoanele din provincie, interesate sa asimileze informatiile, cursul poate fi accesat si online (audio si mapa de curs cu informatiile complete). Vezi informatii aici:

http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica_online_kit_psihoterapie_consiliere_2.php

Pentru cei cu cont pe facebook, pot deveni membri in grupul « PRACTICA PSIHOLOGICA »
Contact pentru informatii suplimentare si inscriere :
contact@cabinetdepsihoterapie.ro; tel. : 0733.536.512 ;
http://www.cabinetdepsihoterapie.ro/practica_psihologica.php