Psih. Elena Cozma

Psihologie Bucuresti,
C.I.P. Psih. Elena Cozma

Psih. Elena Cozma

Psihologie

Bucuresti, C.I.P. Psih. Elena Cozma

Program de lucru

Luni
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-21.00

Marți
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-21.00

Miercuri
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-21.00

Joi
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-21.00

Vineri
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-21.00

Sâmbătă
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-14.00
  (numai daca sunt cereri multiple)

Duminică
 • C.I.P. Psih. Elena Cozma
  8.30-13.00
  (numai daca sunt cereri multiple)

Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Titulatura: Psihoterapeut

Specializare: Psihologie

Anul absolvirii: 2004

Competențe:
Specializata in consiliere psihologica si psihoterapie cu copii, adolescenti si adulti - individual, cupluri si familii.
Experienta in tratarea de probleme emotionale si psihologice incluzand: stima de sine, depresie, anxietate, furie, gelozie, culpabilitate, autoblamare, probleme personale si familiale, probleme relationale, dezvoltare personala. Alte domenii abordate cu succes prin intermediul psihoterapiei: fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panica, tulburari de dinamica sexuala, tulburari ale comportamentului alimentar, dependente (alcool, droguri, tigari, gambling etc.), timiditate, eritem pudic, doliu.
psihoterapeut cu atestat de libera practica in:
-Hipnoza clinica, relaxare si hipnoza ericksoniana;
-Terapii scurte orientate pe obiective si solutii;
-Psihodrama.

Cursuri de dezvoltare profesională

Cabinet de psihologie Elena Cozma - Specializata in consiliere psihologica si psihoterapie cu copii, adolescenti si adulti, individual, cupluri si familii / Psihoterapeut cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania.Specializari, cursuri si formare in hipnoza clinica, relaxare si hipnoza eriksoniana, psihosexologie, terapii scurte, colaborative, orientate pe solutie, life coaching, psihodrama. Experienta in tratarea de probleme emotionale si psihologice incluzand: stima de sine, depresie, anxietate, furie, gelozie, culpabilitate, autoblamare, probleme personale si familiale, probleme relationale, dezvoltare personala. Alte probleme tratate cu succes prin intermediul psihoterapiei: fobii, obsesii, ticuri, atacuri de panica, tulburari de dinamica sexuala, tulburari ale comportamentului alimentar, dependente (alcool, droguri, tigari, jocuri de noroc, gambling etc.), timiditate, evitare, eritem pudic, doliu, managementul durerii.Experienta in cursuri si workshop-uri de dezvoltare personala si cursuri de dezvoltare personala pentru psihologi si orice persoane dornice de autocunoastere. Experimentata in terapie cu persoane avand diverse optiuni sexuale: homosexuali (gay), bisexuali, individual si cupluri. Membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Hipnoza Eriksoniana, al Federatiei Romane de Psihoterapie.Unde ma puteti gasi/vedea:http://www.voxmontis.tv/?videos=episodul-2-elena-cozmahttp://www.doctorbun.ro/blog/interviu-cu-psih-elena-cozma.htmlhttp://womantv.ro/tv/viewvideo/49/discutii-de-budoar/discutii-de-budoar-ep-4-orgasmul.htmlhttp://womantv.ro/tv/viewvideo/101/discutii-de-budoar/discutii-de-budoar-ep-21-prima-noapte-de-amor-cu-un-nou-partener.html

Poze cu activitatea profesională

Alți doctori cu specializarea Psihologie

Dr. Adrian Paler Bucuresti, Liveperson Inc .New York / AKH Wienna - New York,/ Wienna/Bucuresti
Psih. Șimon Maria Diana Bucuresti, C.I.P. Psih. Șimon Maria Diana
Psih. Alexandra Ciucu Bucuresti, C.I.P. Psih. Ciucu Alexandra-Elena
Psih. Ioana Druiu Bucuresti, Centrul Medical Sanador
Dr. Emilia Oprisan Bucuresti, Bio Medica International Bucuresti
Psih. Cristina Fide Bucuresti, C.I.P. Psih. Cristina Fide