Dr Albisor Gratiela

Psihologie

Grup de suport in adictii

Pot fi liber!

Grup de suport pentru persoane care prezinta dependenta de alcool, tutun, mancare, jocuri de noroc, jocuri de calculator si altele.


Acum sunt sclavul dependentei. Poate dependenta sa revina in stapanirea mea?

Motto: Putine lucruri sunt mai pretioase decat libertatea de a alege.

Program dedicat persoanelor care au o adictie specifica si doresc sa isi recapete controlul si mai ales sa inteleaga mai bine mecanismul dependentei si ce este in spatele acestuia. In societatea bazata pe consum, companiile promoveaza tacit dependenta cu ajutorul unui marketing atractiv care seteaza un fel de a fi, un stil de viata: daca fumezi, este special si trendy, alcoolul te face remarcat, ultimul gadget te scoate din anonimat si te conecteaza cu cele mai distractive activitati, cinematografia de consum ataca si ea zona standardului comportamental, creand asteptari si tendinte. Sigur, toate acestea pot fi pozitive, pana la un anumit moment dat in care consumul nu mai este o alegere, ci o forta acaparatoare, transformand copiii, tinerii si adultii in persoane dependente. In cadrul grupurilor de suport, poti gasi alaturi de cei asemeni tie, modalitati prin care sa renunti la obisnuintele nesanatoase si sa-ti recapeti astfel, libertatea.


Durata: un modul are 5 sesiuni, 90 minute/sesiune.

Grupul incepe din 13 februarie, orele 16 - 17.30

Cost: 350 lei / modul. Numar de participanti maxim 12.Data limita pentru înscriere este 6 februarie 2011.
Inscrieri si detalii: 0743 126 209, 0740 034 310
liliana.munteanu@artterapie.ro,
georgiana_albisor@yahoo.com


Va asteptam cu drag!

TRAINERI:
Drd. Gratiela Albisor - Psiholog, consilier si psihoterapeut. Initiatoare si Coordonator Stiintific al proiectului PsyArt Center - Centru de Consiliere si psihoterapii creative pentru copii, adulti si familie. Specializata in art-terapie si terapii experientiale, sustine inca din 2004 grupuri si workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de psihologie, consultatii individuale in regim de practica privata.

Drd. Liliana Munteanu - Psiholog, consilier, trainer, specialist in programe audiovizuale. Conduce Cabinetul Individual de Psihologie Artterapie, specializata in facilitarea trainingurilor de Mentorat, consilier in cadrul Centrului de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti. Peste 4 ani experienta in consilierea adolescentilor, peste 5 ani - consilier matrimonial, cercetare si practica privata.