Psih. Grigore Cristian

Psihologie

Workshop IASI 23-24 Oct. 2010: Strategiile NLP in Psihoterapie

Asociatia Romana Mind Science
Organizeaza la IASI
23-24 Octombrie 2010
Strategiile Programarii Neuro Lingvistice (NLP)
Aplicatii in psihoterapie

Din tematica cursului
Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP, terapia rapida a fobiilor, swish pattern pentru obsesii si compulsii, tehnici de ancorare in stari resursa, infrangerea convingerilor autolimitative, pozitiile perceptuale fundamentale - rezolvarea conflictelor, Time Line Therapy - integrarea si acceptarea psihotraumelor.

Cursul este sustinut de Psiholog Cristian GRIGORE
Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP - Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Participanti
Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70 % pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

La sfarsitul cursului participantii vor primi certificat de participare.

Program
Sambata si duminica: 10.00-17.00

Inscrieri
Pentru mai multe informatii accesati site-ul: www.psihologie-psihoterapie.com

Detalii si inscrieri la adresa contact@psihologie-psihoterapie.com sau tel. 0723.674.263.