Psih. Grigore Cristian

Psihologie

Workshop: NLP SI PSIHOTERAPIA

Workshop: NLP si psihoterapia
Iasi, 27-28 Martie 2010

Tematica - Aplicatiile programarii neuro-lingvistice in psihoterapie
Conceptualizarea cazului din perspectiva NLP; Lucrul cu submodalitatile (terapia rapida a fobiilor, swish pattern, modificarea dialogului interior); Tehnici de ancorare; Infrangerea convingerilor limitative; Pozitiile perceptuale; Time Line Therapy; Metode de relaxare si respiratie.

Conducator de workshop: Psiholog Cristian GRIGORE
Isi desfasoara activitatea ca psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. A urmat formari in Programare Neuro-Lingvistica si Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP - Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Participanti
Sunt invitati sa participe psihologi, psihiatri, medici, consilieri, psihoterapeuti si absolventi ai facultatilor conexe (asistenta sociala, psihopedagogie, sociologie), studenti si persoane interesate de dezvoltare personala.

Program
Sambata 10.00-17.00; duminica: 10.00-17.00

Inscrieri
Pentru mai multe informatii accesati site-ul: www.psihologie-psihoterapie.com
Detalii si inscrieri la adresa contact@psihologie-psihoterapie.com sau tel. 0723.674.263.