Dr. Maria Ruxanda Bejenaru

Neurologie Bucuresti,
Spitalul Clinic de Urgență Floreasca

Dr. Maria Ruxanda Bejenaru

Neurologie

Bucuresti, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca


Țara: Romania

Județ: București

Localitate: Bucuresti

Unități medicale:

Specializare: Neurologie

Reputație

  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(2.00)
(1.00)
(2.00)
(1.00)

Opiniile pacienților

Scrisă la 24.12.2020
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: IRM GENUCHI
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 56
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: 10 MIN
UN OM DEOSEBIT
Răspundeți
Scrisă la 22.04.2017
"Dr." Maria Bejenaru, neurolog de la Spitalul Floreasca, sincer, nu stiu cum si-a putut da juramantul, cand ulterior stia, sau cel putin, intuia ca doreste sa devina comerciant cu vietile omenesti. Manifesta totala indiferenta si sfidare la adresa pacientilor. Dar ca majoritatea medicilor ramasi in Romania, buni de nimic, de altfel, caci doar cei cu adevarat capabili, dedicati meseriei, isi permit contracte afara. Este inadmisibil sa lasi sa astepte oameni cu atacuri cerebrale 3-4 ore si nici sa nu vii sa-i vezi in ochi, trimitand, in schimb un "ajutor" care transmite din partea ta ca "esti pe sectie si poate vei cobori si la ei". Nici macar cand esti de garda, la UERGENTA ! E de neconceput asa ceva ! La ce ai mai pierdut sase ani de facultate, cinci de rezindentiat, plus, plus, plus ? Pt bani si spaga ?! Pai, daca e asa, du-te si fa bisnita si castigi bine, decat sa muncesti atatia ani, dar si pt atst trebuie sa te duca mintea, e adevarat. Exista reversul medaliei, insa, Dumnezeu care nu da cu parul, mai devreme sau mai tarziu si cum propriile fapte ne judeca,nu-i de mirare ca mai tarziu vom culege ce-am semanat altora. Succes "d-na doctor" si la mai bine !
Răspundeți
Scrisă la 05.03.2017
  • Accesibilitate
  • Comunicare
  • Acuratețe
  • Recomandare
(2)
(1)
(2)
(1)
 
  • Boala/Afectiunea pe care ați tratat-o: Avc
  • Vârsta la care ați fost tratat(ă): 64
  • Timpul de așteptare la intrarea în cabinet: -
Tatal meu a suferit un AVC ischemic bilateral in urma caruia a fost internat la terapie intensiva Urgenta Floreasca. Bejenaru Maria despre care vorbim, era de garda astazi in timp ce tatal meu a intrat in coma in urma unei complicatii ce a dus la un edem cerebral. Mentionez ca in tot acest timp cat tata se zbatea pe patul de spital al sectiei neurologie-terapie intensiva, niciun doctor, cu atat mai putin aceasta doamna care habar nu are ce inseamna nici macar bunul simt omenesc firesc, d'apoi datoria de medic, profesie pe care si a ales o nu stiu din ce motiv, nu a sinchisit sa arunce macar o privire de compasiune pentru un im ce se afla sub ingrijirea ei. Habar nu avea ce se intampla, ce problema are...nu i stia nici macar numele. Statea ascunsa in camera destinata odihnei, la 12 ziua. Ingrozitor sa te afli nepitincios, la mila unir oameni indiferenti la durere, inconstienti ca si au ales o meserie ce necesita curaj si sange rece si cunostinte si inspiratie de moment in luarea unor decizii de viata si de moarte.
Mi este mila de doamna Bejenaru. Atat vreau sa mai adaug. Mi este mila de neoameni in genere. Iar dansa este un ne'om cu adevarat, prin definitie.
Răspundeți

Alți doctori cu specializarea Neurologie

Dr. Andrei Valentin Rata Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București
Dr. Ionela Codita Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgență Elias
Dr. Lavinia Tatu Bucuresti, Hyperclinica MedLife - Berceni
Dr. Constanta Banica Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni
Dr. Floricel Vasile Cristea Bucuresti, Spitalul Monza
Dr. Adina Craciunoiu Bucuresti, Spitalul Universitar de Urgența București