Psih. Stoian Cristina-Mihaela

Psihologie

Bucuresti, C.I.P. Psih. Cristina Mihaela Stoian

Psihoterapia, un sprijin pentru tine!

Cand esti trist sau bolnav, ori cand nu iti mai gasesti echilibrul in viata, cand simti ca stresul te doboara: are sens sa te chinui singur, fara sa ceri ajutorul unui specialist?

Iti suna cunoscute situatii de genul: “a murit tata, dar am depasit momentul, ca doar sunt barbat si barbatii nu plang!”, iar la un timp (luni, ani), fara un motiv aparent, faci atacuri de panica (manifestate prin transpiratii, hiperventilatie, senzatia de lesin sau sufocare, palpitatii, ameteli, tiuit in urechi, etc)?
Chiar daca nu ti s-a intamplat tie, sigur ai auzit pe cineva in jurul tau - ele sunt efectele anxietatii (poate chiar si a altor tulburari asociate, cum ar fi depresia) netratate la timp si care acum isi arata efectele care uneori pot fi foarte destabilizante pentru persoana care le traieste. Apare un dezechilibru pe toate planurile, atat la nivel personal, cat si profesional.

O interventie psihoterapeutica si/sau psihiatrica la timpul ei pot opri evolutia unor tulburari care netratate, se vor agrava si vor imbraca cele mai nesuferite forme. Si la nivel European, Romania ocupa un nedorit loc 2 (conform ultimelor statistici) la incidenta bolilor mintale, datorita numarului mare de persoane care sufera de anxietate si depresie (sau altele, dar acestea 2 se detaseaza in top).

Durata sedintelor: 60 min

Sedinte individuale, de cuplu sau familie si de grup (inclusiv grupuri de suport pentru diverse tulburari)

Locatia: la cabinet, la domiciliul clientului/pacientului, pe e-mail si skype (in special pentru cei care locuiesc in afara Bucurestiului sau in afara tarii)

Programari la psihotraining@gmail.com si la tel 0722 318 361