Psih. Stoian Cristina-Mihaela

Psihologie

Bucuresti, C.I.P. Psih. Cristina Mihaela Stoian

Work & Life balance: 15 martie 2013

Oamenii secolului 21 se confruntă cu o “lipsă a timpului”, cazurile de depresie se înmulțesc pe zi ce trece, provocările sunt din ce în ce mai multe și mai variate. Pare imposibil să le poți face față, însă lucrurile nu stau tocmai așa. Depinde de resursele interne ale fiecărei persoane ca aceasta să se adapteze la un mediu solicitant. Când resursele interne lipsesc… creăm altele!
Training open, de 1 zi - 8 ore, 09.00-17.00

Obiective și Beneficii: cu ajutorul acestui program, participanții vor putea învăța tehnici de relaxare, antistres, vor învăța să se asculte și să se cunoasca mai bine, vor afla soluții pentru eliberarea din relații toxice, vor găsi o sursă de automotivare, vor reusi să își îmbunătățească relațiile cu ceilalți. De asemenea, vor afla soluții pentru a putea păstra un echilibru între viața privată și cea de la job.
Din continut:
* Stresul, inamic sau prieten? Teorie: cauze, tipuri de stres, avantaje și dezavantaje asociate stresului/efecte. Teste psihologice cu autoevaluare. Exercițiu de relaxare
* Conflictele: surse, cauze, efecte. Tehnici de rezolvare a conflictelor + test. Studii de caz.
* Relații toxice (personale & profesionale): tipuri, roluri, limite. Soluții de ieșire din relațiile toxice. Jocuri de rol.
* Plan de dezvoltare personală
Minim 8 participanți
70 % practica si 30 % teorie
Cost: 200 lei
Inscrieri la tel: Tel 0722 318 361 si la e-mail: psihotraining@gmail.com